Start bouwwerkzaam-heden appartementen Nieuw Erasmusheem

Wat gaat er gebeuren?
Op het terrein van voormalig verpleeghuis Erasmusheem, aan de rand van Haren, worden sociale huurappartementen gerealiseerd voor senioren door Woonzorg Nederland. De bouwwerkzaamheden starten half november 2017 en het project zal naar verwachting eind 2018 worden opgeleverd. 

De bouwwerkzaamheden zijn te volgen via www.woonzorg.nl/erasmusheem. Ook wordt in het complex een gezellige ontmoetingsruimte voor de wijk gerealiseerd. Nieuw Erasmusheem belooft hierdoor een fijne plek te worden waar ouderen graag samen, zelfstandig wonen en waar mensen uit de wijk elkaar kunnen ontmoeten.

Om te zorgen dat de ontmoetingsplek een gezellige en verbindende plek wordt in de wijk voor alle (wijk)bewoners zoekt Samen lukt het zelf 8-10 wijkverbinders. Lijkt het je iets om je in te zetten bij dit initiatief en mee te bouwen aan een betere woonomgeving? Meld je dan via onderstaand formulier direct aan. 

Wijkverbinder?

Ben jij iemand die graag initiatief neemt om samen met anderen concrete verbeteringen te realiseren in jouw wijk of complex?

Schrijf je nu in

Versturen